A jak wygląda sprawa zapisywania nowych kontaktów w Lumii - zapisać nie problem, tylko gdzie one się zapisują? W poprzedniej E 52 była opcja zapisania w telefonie lub na karcie SIM (do wyboru). jak przenosiłem do Lumii to po prostu wszystko zapisałem na karcie SIM i po kłopocie. W Lumii tego nie widzę. Jak potem przenieść kontakty do innego telefonu?
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadoA jak wygląda sprawa zapisywania nowych kontaktów w Lumii - zapisać nie problem, tylko gdzie one się zapisują? W poprzedniej E 52 była opcja zapisania w telefonie lub na karcie SIM (do wyboru). jak przenosiłem do Lumii to po prostu wszystko zapisałem na karcie SIM i po kłopocie. W Lumii tego nie widzę. Jak potem przenieść kontakty do innego telefonu?VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoidas, nie pamiętam, czy jak odpalałem fona pierwszy raz to jakieś konto zakładałem na M - już za dużo tych dostępów do systemów w domu, robocie itp. zaczynam się gubić. Muszę przejrzeć notatki.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez idasZamieszczone przez ruwadoidas, nie pamiętam, czy jak odpalałem fona pierwszy raz to jakieś konto zakładałem na M - już za dużo tych dostępów do systemów w domu, robocie itp. zaczynam się gubić. Muszę przejrzeć notatki.
konto M nieaktualne
Kod błędu: 800704CF
Na stronie M po zalogowaniu się jest komunikat, że nie można zlokalizować mojego telefonu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
A ja polecam Huawei Y550 :lol: nówkę można kupić za 300zł.
Mam go od ponad miesiąca - przesiadłem się z Xperia E1 i przyznam, że skok wydajnościowy jest nieporównywalny - wydajność (wg Antutu) zbliżona do Samsung Galaxy S4
Telefon chodzi sprawnie nic się nie zawiesza i nie zacina, wykonanie telefonu też na wysokim poziomie - w tej klasie cenowej i wydajnościowej nic lepszego nie da się kupić. Bateria wg mojego użytkowania starcza na 4-6 dni.
Po głowie chodzi mi jeszcze Doogee F1, ale tu jakoś obawiam się gwarancji - zakup bezpośrednio z Chin. Wydajnościowo zbliżony do S5 - do kupienia za 450zł :szeroki_usmiech
Polecam Wam fajną stronkę do porównywania parametrów/cen telefonów: http://www.kimovil.com/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzygajA ja polecam Huawei
po prostu narzekanie na chińczyki hurtem to gruba przesada - chcesz tanio to masz "jakość" goclevera, chcesz drożej, ale porządnie to masz zte, lenovo, huawei, xiaomi, asus itp itd. Bardziej niż na problemy jakościowe z chińczykami patrzyłbym na ich wynalazki próbujące przerobić androida w ajfonowe ujwieco w typie MIUI (nie lubię, nie podoba mi się, zachwytów kompletnie nie rozumiem) czy inne flyme OS od meizu, gdzie obsługi telefonu trzeba uczyć się od nowa, bo jest jeden klawisz fizyczny + gesty
Komentarz
-
-
jak ktos sie zna na telefonach/smartfonach i na ofercie PLAY - to moze cos poradzi?
Ja na tym sie zupelnie nie znam, i za bardzo mi sie nie usmiecha czytac czy ogladac mnostwo testow... a zastanawiam sie nad przedluzeniem w play umowy (choc warunki odstraszaja...) ale ze smartfonem. Tylko ktorym....?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108jak ktos sie zna na telefonach/smartfonach i na ofercie PLAY - to moze cos poradzi?
i oczywiście jakieś podstawowe kryteria - system, cena, rozmiar, (nie)konieczność dobrego aparatu...
Komentarz
-
-
Luki80a, Generalnie wszystko zalezy od tego co jest potrzebne w tym abo.
Od kilku lat mialem oferty bez telefonu bo w moim przypadku wychodzily nieaktrakcyjnie finansowo.
Teraz wzialem abo, ze sluchawka na handel. Sluchawke kupie taka jak bede chcial albo i nie, bo ta co mam daje rade, a abo jest drozsze o 30zl wzgledem tego bez sluchawki, lecz ma wiecej GB danych w PL oraz rozmowy w roamingu wraz z jakims drobnym pakietem danych.
Wiec niby te 720zl wiecej za 2 lata, ale sluchawke za ~1000zl mozna sprzedac juz dzis i wybrac albo nie taka jak chce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VoitJa ostatnio szukam telefonu dla Córki. mocno myślę o LG G3S...
Komentarz
-
-
Który z operatorów na najlepsza ofertę roamingową nie na firmę??"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rico40ostatecznie wziąłem dla synka nokia 630 na win 8.1 przynajmniej stabilniejszy system
Komentarz
-
-
Trzeba się zdecydować czy android czy nokia. Osobiście jak bym nie potrzebował map do telefonu to może bym spróbował zabawy z win. Android mam zamiar zmienić na ios i się przekonać czy też się przekonam do tego systemu czy szybko wrócę do androida
Ps. S5 to podobno największy niewypał samsunga"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Komentarz